IKC Office Dronten
IKC Office Dronten

Werken bij IKC

Werken bij een internationaal bedrijf met een jong en gezellig team van gedreven collega's? En daarnaast bijdragen aan een kindvriendelijke wereld? Dat kan bij IKC!

Als je bij IKC werkt, maak je deel uit van een inspirerende, creatieve en een snel ontwikkelende omgeving. Door speelconcepten te ontwerpen, te produceren en te installeren werken wij wereldwijd mee aan het geluk van spelende kinderen.
 

Vacature: Accountmanager Zuid Nederland

Ben jij een proactieve sales man of vrouw die elke dag de weg op gaat om onze (nieuwe) klanten blij te maken en samen met hen mooie opdrachten te realiseren? Als versterking om onze relaties goed en professioneel te kunnen blijven bedienen zijn wij opzoek naar een enthousiaste en proactieve Accountmanager voor Zuid-Nederland. Herken jij jezelf hierin?

Bekijk hier de volledige vacature>

children playing wall game board rotating educational

Vacature: Marketeer


Ben jij een getalenteerde Marketeer en droom je van een leuke baan bij een vooraanstaand bedrijf dat kinderspeelhoeken ontwerpt en maakt? Grijp dan nu deze kans! Help mee met het creëren van een kindvriendelijke wereld en reageer snel.

Bekijk hier de volledige vacature >

A kids indoor playground with a sea life theme for inspiration

Vacature: Magazijnmedewerker

Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker die ons magazijn draaiende kan houden en zelfstandig, maar ook in teamverband kan installeren. Ben jij de magazijnmedewerker die wij zoeken?

Bekijk hier de volledige vacature>

Engineers busy loading IKC play concepts