IKC Office Dronten
IKC Office Dronten

Werken bij IKC

Werken bij een internationaal bedrijf met een jong en gezellig team van gedreven collega's? En daarnaast bijdragen aan een kindvriendelijke wereld? Dat kan bij IKC!

Als je bij IKC werkt, maak je deel uit van een inspirerende, creatieve en een snel ontwikkelende omgeving. Door speelconcepten te ontwerpen, te produceren en te installeren werken wij wereldwijd mee aan het geluk van spelende kinderen.
 

Commercieel Medewerker Binnendienst

Functieomschrijving 

Als Commercieel Medewerker Binnendienst maak jij deel uit van een gezellig, maar hardwerkend team. Je bent verantwoordelijk voor het op rolletjes lopen van de afdeling en je bent, samen met je collega, het eerste aanspreekpunt. 

Bekijk hier de vacature
wandspeelbord in de kinderopvang

Magazijnmedewerker

Functieomschrijving

Voor onze Logistiek afdeling zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker, die geen uitdaging uit de weg gaat en zelfstandig onze kinderhoeken kan installeren. Wij zoeken iemand met creativiteit, doorzettingsvermogen en humor. Iemand die denkt in oplossingen, bereid is om te leren en klanten netjes te woord kan staan. En bovenal: iemand met passie voor het bouwen en monteren van onze producten.

Bekijk de vacature

Engineers busy loading IKC play concepts

Stuur een open sollicitatie

Spreekt IKC jou aan en zou je graag bij ons willen werken? Ben je gemotiveerd en heb je een klik met:

  • B2B verkoop van marketing
  • Grafisch vormgeving, product of game development
  • Logistiek en installatie
  • Klant en partner support

Verras ons met een creatieve, gemotiveerde open sollicitatie waarin je vertelt waarom jij bij IKC thuis hoort. Wie weet zit je binnenkort bij ons koffie te drinken voor een kennismakingsgesprek.

Stuur een mailtje naar [email protected] 

Employee busy designing our play modules