This image shows an interactive Play corner leisure
IKC News
Share
Looking back at the year 2019

A change in corporate identity, but still the same familiar quality

The new year has begun and we are taking the time to look back on IKC’s journey in  2019. A year in which we have supported many companies in adding play value to their organisation in order to increase their customer loyalty and customer experience. From the café on the corner to the large indoor playgrounds in European shopping malls. Each and every one of these projects contributed to a child-friendly world during the past year. A few examples:

Our customer Bauzentrum Sandhack is a DIY-store that wanted to create a space especially for their smallest builders. At the request of the customer, we created a suitable design that was installed in the store a few weeks later. The result? A satisfied store-owner who indicates that customers now spend more time in his store. And even more important: the children are happy, so we are happy as well!

Op deze afbeelding staan custom speelhoeken met standaard wandspellen

 

OLVG was looking for a free standing play system for their outpatient ophthalmology centre in Amsterdam. One of our designers gave our play system Four fun a complete make over with an Amsterdam theme. The Four fun offers maximum play value on only 1 m2 of floor space. OLVG was extremely happy with this design and the children who visit the OLVG eye clinic nowadays, can enjoy themselves while waiting.

Op deze afbeelding staat een speelhoek met een interactief speelsysteem

 

Mid 2019 we installed a kids’ corner for Swim centre Rotterdam. The positive effect of this play area, made the customer decide to choose us again. In January 2020 we will be installing a second, more extensive kids’ corner at the same location. The swim centre was looking for a safe and fun play solution to entertain the brothers and sisters of children who come in for swimming lessons. Both play corners are completely in line with the corporate identity of Sports facility Rotterdam.

Op deze afbeelding staat een custom speelhuis geplaatst bij de kinderopvang

 

At the end of the year, the new Bora Bora location of Daycare centre Second Home in Almere as equipped with a climb and crawl playground. The kids’ corner is placed in the middle of the daycare centre and divides the entire space into two areas. Due to the large amount of play value in this kids’ corner, children of all ages can enjoy themselves every day. The kids’ corner fits seamlessly with the client's desired theme.

In 2020 we will continue to support even more organisations in adding play value to their establishments. Will you be one of them?

Discover more projects

Contact us!